علوم سياسي - سياستگزاري عمومي
علوم سياسي
نام دانشکده:
علوم انساني
آنچه مردم به نام سياست و مسائل سياسي مي شناسند با سياست به مفهومي كه در رشته علوم سياسي مطرح است، تفاوت بسيار دارد و دانشجويان موفق اين رشته نيز نه يك سياستمدار بلكه يك سياست شناس خواهند شد.

در واقع علوم سياسي به بررسي انديشه ها و نظريه هاي سياسي و كاركرد آنها در عرصه جامعه مي پردازد و به عبارت ديگر رشته علوم سياسي يعني ارائه يكسري نظريه ها و يا يكسري ابزارها و راهكارهايي كه بر اساس آنها هر جامعه شرايط و مشكلات حال را بررسي كرده و از پيش پا برمي دارد و براي حركتها و اقدامات بعدي يعني ترسيم فضا براي مسير آينده برنامه ريزي مي كند و همچنين از تجارب و دستاوردهاي بشر كه در طول تاريخ در عرصه اجتماع به دست آورده است، بهره مي برد.دوره كارشناسي علوم سياسي بر اساس نيازهاي جامعه تدوين شده است و فارغ‌التحصيلان اين دوره علاوه بر كسب توانائي علمي در تجربه و تحليل مسائل سياسي اجتماعي ايران و جهان مي‌توانند در وزارتخانه‌ها و مؤسسات و سازمانهاي عمومي كشور به ويژه وزارت امور خارجه، وزارت كشور، وزارت آموزش و پرورش و ديگر ارگانهاي اجرائي كشور به تحقيق و حل مسائل مربوطه اشتغال ورزند.
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان ( خوراسگان ) مي باشد.