1401/04/22
آتلیه نقاشی آبی

آتلیه نقاشی آبی، خدمات زیر را به اعضا و خانواده محترم هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با ارائه کارت پرسنلی یا معرفی نامه، با 10 الی 15 درصد تخفیف و تقسیط ارائه می نماید:

آموزش تکنیک های مختلف نقاشی شامل: طراحی با مداد، آبرنگ، مداد رنگی، رنگ و روغن از سطح مبتدی تا پیشرفته و حرفه ای

استعدادیابی هنرجویان و هدایت ایشان به سمت تکنیک نقاشی متناسب با توانائی های هر فرد

مشاوره انتخاب تابلو متناسب و هماهنگ با سلیقه و محیط دفتر کار و یا منزل افراد

انجام پروژه های نقاشی دیواری داخل لابی ساختمان های اداری، مسکونی، ویلاها و . . .

انجام سفارشات تابلوهای نقاشی

آدرس: اصفهان ـ چهارراه رزمندگان ـ خیابان رزمندگان ـ بعد از کوچه شماره 9 ـ ساختمان کاج ـ واحد یک

شماره همراه: 09139021157

اینستاگرام: ali.izadi.gh  ـ آقای علی ایزدی قروه