1400/11/20
فروشگاه قالی الماس کویر

فروشگاه قالی الماس کویر خدمات زیر را ارائه می دهد:

نمایندگی انحصاری فرش الماس کویر

نمایندگی فروش قیطران، زرتشت، زرین سیلک، شیخ صفی، محتشم، پامچال و سیزان

نمایندگی فروش تشک رویال

فروش انواع حولجات حمام

فروش انواع پتو

فروش انواع کالای خواب (روتختی، متکا و غیره)

نحوه پرداخت هزینه

نقدی : با 12 درصد تخفیف (ارائه کارت پرسنلی هنگام خرید نقدی کافی است )

نقد و اقساط: پرسنل می توانند با ارائه معرفی نامه و توافق فروشگاه، حداقل 25 درصد مبلغ را نقد و مابقی را حداکثر تا 10 ماه متوالی به صورت مساوی بدون کارمزد پرداخت می نمایند.

تقسیطی : در صورتی که کارکنان بخواهند از مزایای خرید اقساطی استفاده نمایند، با ارائه معرفی نامه و توافق فروشگاه می توانند مبلغ اعلام شده را تا 8 قسط متوالی ماهیانه پرداخت نمایند.

تبصره: در خرید اقساطی ارائه معرفی نامه و گواهی کسر اقساط تسهیلات رفاهی دانشگاه به فروشگاه الزامی می باشد. و در این صورت ارائه چک ضمانت لازم نیست

جهت اخذ معرفی نامه به اتوماسیون اداری ـ ایجاد مدرک ـ فرم های اداره رفاه ـ فرم درخواست معرفی نامه و گواهی کسر اقساط تسهیلات رفاهی مراجعه نمائید.

آدرس: اصفهان ـ خیابان جی ـ روبروی خانه ژیمناستیک

تلفن : 35230834