تسهیلات رفاهی دانشگاه ، اداره کل امور اداری
1400/11/20
آزمایشگاه تشخیص طبی میلاد

آزمایشگاه تشخیص طبی میلاد خدمات زیر را ارائه می نماید:

نمونه گیری

کلیه آزمایشات روتین و تخصصی

کلیه آزمایشات پاتولوژی و سیتولوژی

انجام و جوابدهی کلیه آزمایشات اورژانسی

نمونه گیری و انجام و جوابدهی تست کووید، PCR ، تست های آنتی بادی کووید

مزایا

آزمایشگاه متعهد می گردد در قبال انجام خدمات آزمایشگاهی و نمونه گیری کارکنان معرفی شده از سوی دانشگاه و خانواده آنها که فاقد بیمه تکمیل درمان هستند، 20 درصد تخفیف بر اساس تعرفه خصوصی همان سال اعمال نماید.

آزمایشگاه تعهد می نماید هزینه خدمات آزمایشگاهی موضوع تفاهم نامه را به کارکنان معرفی شده از طرف دانشگاه که دارای بیمه تکمیل درمان از شرکت های بیمه ای طرف قرارداد آزمایشگاه هستند بدون احتساب فرانشیز محاسبه نماید. ( هزینه خدمات آزمایشگاهی توسط آزمایشگاه از شرکت بیمه تکمیل درمان اخذ و فرانشیز آن به عنوان تخفیف برای پرسنل محاسبه می گردد.)

نحوه استفاده

پرسنل می توانند از طریق کارت پرسنلی خود یا اخذ معرفی نامه از مزایای فوق بهره مند شوند.

آدرس : اصفهان ـ خیابان آمادگاه ـ بن بست شماره 6

تلفن : 37138

تعداد بازدید:
732
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.