1400/08/24
آزمایشگاه پاتوبیولوژی کسری

طبق تفاهم نامه همکاری، آزمایشگاه پاتوبیولوژی کسری خدمات زیر را به کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، ارائه می نماید:

•   نمونه گیری رایگان در محل (با هماهنگی قبلی)
  •   کلیه آزمایشات روتین و تخصصی
  •   کلیه آزمایشات پاتولوژی و سیتولوژی
  •  انجام و جوابدهی کلیه آزمایشات اورژانسی
  •   آزمایشات غربالگری مادران باردار
  •  IUI و آنالیز اسپرم
  •   جوابدهی به صورت آنلاین
  •   خونگیری کودکان و نوزادان با دستگاه رگ یاب

ـ نحوه محاسبه هزینه:

1ـ هزینه برای پرسنلی که فاقد بیمه تکمیل درمان هستند با 20 درصد تخفیف محاسبه و اعمال می شود.

2ـ کارکنانی که دارای بیمه تکمیل درمان هستند هزینه خدمات آزمایشگاهی توسط آزمایشگاه از شرکت بیمه تکمیل درمان اخذ و فرانشیز آن به عنوان تخفیف برای پرسنل محاسبه می گردد. (برای فرد مراجعه کننده رایگان می باشد)

3ـ هزینه آزمایشات دارای شرایط خاص و آزمایشات ارسالی به سایر آزمایشگاه های همکار به صورت کامل دریافت می گردد.(جهت کسب اطلاع از فهرست این آزمایشات با آزمایشگاه تماس حاصل شود.)

ـ آدرس آزمایشگاه: اصفهان ـ خیابان شمس آبادی ـ روبروی بیمارستان عیسی بن مریم ـ آزمایشگاه کسری ـ تلفن 32240965

•   آزمایشگاه دارای پارکینگ رایگان واقع در انتهای خیابان کوالالامپور (پارکینگ عالی قاپو) می باشد.