پيتزا مرغ و زيتون
نام و نام خانوادگي: س. ف
نام غذا:
پيتزاي مرغ و زيتون
نوع غذا:
ساندويچ و پيتزا
مواد لازم:
سينه مرغ يك عدد
فلفل دلمه اي يك عدد متوسط
نان پيتزا ۲ عدد
پنير پيتزا به مقدار لازم
ذرت نيمه آماده به مقدار لازم
قارچ- زيتون- نمك - فلفل- ادويه جات معطر- پودر سير
طرز طبخ:
ابتدا سينه مرغ نيمه پخته را خرد كرده سپس با فلفل دلمه اي ريز شده، قارچ خرد شده و ذرت كمي تفت مي دهيم سپس نمك ، فلفل ، ادويه جات و پودر سير را به آنها اضافه مي كنيم و مقدار كمي زيتون حلقه شده به مواد آماده اضافه كرده پس از كمي تفت مي توانيم مقداري پنير پيتزا رنده شده به مواد اضافه كنيم تا پس از طبخ پيتزا كش بيايد. پس آز آماده شدن مواد ظرف مخصوص پيتزا را كمي چرب كرده و نان را داخل ظرف مي گذاريم كمي سس گوجه و پنير پيتزا روي نان ريخته سپس موادي كه از قبل آماده كرده ايم را روي آنها ريخته و با پنير پيتزا تمامي آن را مي پوشانيم . مي توانيم مقداري از زيتون حلقه شده و فلفل دلمه اي را بر روي پنير بريزيم. پس از آن پيتزا را در فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه و يا در مايكروفر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه مي گداريم . پيتزاي ما آماده است. نوش جان
تاریخ به روز رسانی:
1392/11/02
تعداد بازدید:
1144
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
خانه
سایت اصلی دانشگاه
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدیر مرکز
کارشناسان مرکز
فرم گزارش عملکرد زیرسایتها
فرم گزارش برنامه های آتی زیر سایتها
لیست سایتهای فعال دانشگاه
لیست خدمات الکترونیکی دانشگاه
پیوندهای مرتبط
سایت دانشگاه آزاد خوراسگان
اخبار كامپيوتر و فن آوري اطلاعات
مرکز خدمات تجارت الکترونیک ایرانیان
ایران تجارت
اخبار فناوری و کامپیوتر
ماهنامه رایانه خبر
ایران رایانه
سازمان فناوری اطلاعات ایران
پایگاه خبری فناوری اطلاعات ایران
تخفیف
Active search results
سامانه هاي الكترونيكي دانشگاه
وبومتريك
اطلاعات تماس
نرم افزار نظام وظيفه
لوگوي دانشگاه
......................................
دیکشنری
ورود پرسنل دانشگاه
شناسه کاربري
کلمه رمز
کدامنیت
کلمه رمز را فراموش کرده ام
ثبت نام
تعداد بازدیدکنندگان امروز
1
تعداد بازدیدکنندگان دیروز
13
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز
1076439
تعداد کاربران بر خط
1
تعداد کاربران لاگین بر خط
0
طراحی، تدوین و توسعه: اداره اطلاع رسانی،اینترنت وسامانه های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)/ مهرنظر - اصغرزاده
Powered by
DorsaPortal