مواد لازم:
نخود ۱ ليوان، تخم مرغ ۲ عدد، سيب زميني ريز ۲ عدد، پودر كاري ۱ قاشق چاي خوري، نمك و فلفل به مقدار لازم، سير ۳ حبه
طرز طبخ:
ابتدا نخود را ۴۸ ساعت قبل در آب خيسانده و آب آن را مرتب عوض نماييد.سپس نخود و سيب زميني را ميكس نماييد و سير و تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر كاري را به آن اضافه نماييد و دوباره ميكس نماييد.حال در ظرفي گود روغن ريخته و فلافل ها را به شكل دايره داخل روغن بريزيد به شكلي كه روغن سطح فلافل را بپوشاند و شعله را كم نماييد و طرف ديگر آن را نيز سرخ كنيد.به اين ترتيب فلافل آماده مي گردد.