فلافل

 

نام و نام خانوادگي: ص.س
نام غذا: فلافل
نوع غذا: ساندويچ و پيتزا

مواد لازم:
نخود ۱ ليوان، تخم مرغ ۲ عدد، سيب زميني ريز ۲ عدد، پودر كاري ۱ قاشق چاي خوري، نمك و فلفل به مقدار لازم، سير ۳ حبه

طرز طبخ:

ابتدا نخود را ۴۸ ساعت قبل در آب خيسانده و آب آن را مرتب عوض نماييد.سپس نخود و سيب زميني را ميكس نماييد و سير و تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر كاري را به آن اضافه نماييد و دوباره ميكس نماييد.حال در ظرفي گود روغن ريخته و فلافل ها را به شكل دايره داخل روغن بريزيد به شكلي كه روغن سطح فلافل را بپوشاند و شعله را كم نماييد و طرف ديگر آن را نيز سرخ كنيد.به اين ترتيب فلافل آماده مي گردد.

 

تاریخ به روز رسانی:
1392/11/02
تعداد بازدید:
749
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
......................................
ورود پرسنل دانشگاه
شناسه کاربري
کلمه رمز

کدامنیت  



forget کلمه رمز را فراموش کرده ام
register ثبت نام

تعداد بازدیدکنندگان امروز 22
تعداد بازدیدکنندگان دیروز 4
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1076577
تعداد کاربران بر خط 3
تعداد کاربران لاگین بر خط 0
طراحی، تدوین و توسعه: اداره اطلاع رسانی،اینترنت وسامانه های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)/ مهرنظر - اصغرزاده
Powered by DorsaPortal