ترشي لبو

 

نام و نام خانوادگي: فروغ
نوع غذا: سس، سالاد، ترشي
نام غذا:ترشي لبو

مواد لازم:

 

لبو - يك كيلو گرم
سركه - به قدري كه روي لبو ها را بگيرد

طرز طبخ:

لبوهاي ريز را انتخاب كرده خيلي تميز شسته مي توانيم با پوست بگذاريم بپزد يا پوست گرفته و با آب كافي مي گذاريم روي شعله تا خوب بپزد بعد از پخت آنها در صورت پوست داشتن پوست كنده و اگر دوست داشته باشيم درستي يا برش مي دهيم سپس با آب موجود مي گذاريم سرد شود بعد سركه ها را به آن اضافه كرده و درب آن را محكم مي بنديم و جاي خنك مي گذاريم تا يك هفته - بايد لبوها نرم شده و ترش باشد - اگر ترشي آن كم بود سركه اضافه كرده و مي گذاريم بماند.
نوش جان هم مجلسي است هم خوشمزه

 

تاریخ به روز رسانی:
1392/11/02
تعداد بازدید:
556
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
......................................
ورود پرسنل دانشگاه
شناسه کاربري
کلمه رمز

کدامنیت



forget کلمه رمز را فراموش کرده ام
register ثبت نام

تعداد بازدیدکنندگان امروز 5
تعداد بازدیدکنندگان دیروز 9
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1076619
تعداد کاربران بر خط 1
تعداد کاربران لاگین بر خط 0
طراحی، تدوین و توسعه: اداره اطلاع رسانی،اینترنت وسامانه های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)/ مهرنظر - اصغرزاده
Powered by DorsaPortal