خوراك ميگووسبزيجات

 

نام و نام خانوادگي: روح اله ملكي
نام غذا: خوراك ميگووسبزيجات
نوع غذا:خوراك
مواد لازم:
وي پاك كرده-۱۷۵ گرم
پودر كاري-يك قاشق چايخوري
نخود سبز-۱ پيمانه
ذرت كنسرو شده-۱ پيمانه
كدو سبز-۲ عدد متوسط
فلفل دلمه اي سبز يا قرمز-۱ عدد
آب ليموترش-يك قاشق سوپخوري
پودر تخم گشنيز-يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل قرمز-به مقدار كافي
برگ تازه گشنيز-چند برگ

طرز طبخ:

زمان لازم براي آماده سازي :۳ دقيقه

زمان لازم براي پخت :۳۰ دقيقه
روش پخت خوراك ميگو و سبزيجات :

ابتدا ميگو را همراه كمي نمك در قابلمه اي داراي مقداري آب بريزيد و بگذاريد ۵ دقيقه روي شعله اجاق گاز بپزد. در اين فاصله كدو را بشوييد و همان طور با پوست حلقه حلقه كنيد و بعد فلفل ذلمه اي را نيز شسته، خرد كنيد؛ سپس ميگو را داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود.

از طرفي ديگر تابه اي بزرگ آماده كرده، كمي روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. حالا ميگوي پخته شده را همراه پودر كاري در روغن بريزيد و تفت دهيد. در اين فاصله نخودسبز را در كاسه اي حاوي آب بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا بپزد.

بعد از اينكه نخود سبز كاملا پخت، آن را همراه فلفل دلمه اي، ذرت و كدو به ميگوي سرخ شده اضافهكنيد و ۵ دقيقه تفت دهيد.

پس از اين مدت، خوراك را با اضافه كردن تخم گشنيز، نمك، پودر فلفل قرمز و آب ليموترش طعم دار كنيد و يك دقيقه ديگر حرارت دهيد. در پايان خوراك را در ظرف مورد نظر كشيده، با چند برگ گشنيز تزيين كنيد.

 

تاریخ به روز رسانی:
1392/11/02
تعداد بازدید:
598
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
......................................
ورود پرسنل دانشگاه
شناسه کاربري
کلمه رمز

کدامنیت



forget کلمه رمز را فراموش کرده ام
register ثبت نام

تعداد بازدیدکنندگان امروز 1
تعداد بازدیدکنندگان دیروز 23
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1076579
تعداد کاربران بر خط 0
تعداد کاربران لاگین بر خط 0
طراحی، تدوین و توسعه: اداره اطلاع رسانی،اینترنت وسامانه های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)/ مهرنظر - اصغرزاده
Powered by DorsaPortal