هويج پلو

نام و نام خانوادگي: س. ف

نوع غذا:غذاي گرم

نام غذا:
هويج پلو
 
مواد لازم:
يك عدد سينه مرغ
۴ پيمانه برنج
۱ عدد پياز متوسط،
۴ عدد هويج متوسط يا ۲ عدد هويج بزرگ
مقداري زعفران

طرز طبخ:
ابتدا سينه مرغ را پخته آن را خرد كرده پياز را خلال كرده سرخ مي كنيم هويج رنده شده را كمي تفت مي دهيم اگر خواستيم مقدار كمي شكر به آن اضافه مي كنيم سپس هويج ، پياز و مرغ را مخلوط كرده و پس از آب كش كردن برنج ، مواد آماده شده را به برنج اضافه ميكنيم و مي گذاريم دم بكشد . غذاي آماده است و مي توانيد نوش جان كنيد. اميدوارم خوشتان بيايد

 

تاریخ به روز رسانی:
1392/11/02
تعداد بازدید:
802
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
......................................
ورود پرسنل دانشگاه
شناسه کاربري
کلمه رمز

کدامنیت  



forget کلمه رمز را فراموش کرده ام
register ثبت نام

تعداد بازدیدکنندگان امروز 2
تعداد بازدیدکنندگان دیروز 13
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1076440
تعداد کاربران بر خط 0
تعداد کاربران لاگین بر خط 0
طراحی، تدوین و توسعه: اداره اطلاع رسانی،اینترنت وسامانه های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)/ مهرنظر - اصغرزاده
Powered by DorsaPortal