بستني انبه

نام و نام خانوادگي: عباس ابراهيم پور

نوع غذا: دسر

نام غذا:
بستني انبه
مواد لازم:
انبه:  دو الي سه عدد نارس يا خيلي نرم  نباشه .
 بستني وانيلي:  يك عدد.براي طعم بهتر ترجيحاً سنتي بدون خامه.
خلال پسته.و پودر نارگيل به مقدار لازم.
درصورت تمايل كمي زعفران دم كرده.
شكلات رنده شده : كمي
طرز طبخ:

سفارش به آن دسته از دوستاني كه از خوردن انبه سر باز ميزنند.در صورتي كه انبه ميوه اي سرشار از انرژي با طبع بسيار گرم ميباشد :

درابتدا ميوه انبه را شسته سپس ازطول بصورت دايره برش داده.ومغز آن را از هسته مياني وپوسته جدا كرده وداخل پارچ مخلوط كن بريزيد.وآن را خوب هم زده تا يك دست شود سپس بستني كه تهيه كرده ايد را بصورت تكه هاي كوچك به آن اضافه كنيد ودر ادامه زعفران به مقدار لازم،پس از اينكه مخلوط انجام شد آن را  به مدت يك ساعت در فيريزر بگذاريدتا انجماد لازم را پيدا كند ،مجدادا آن را بامخلوط كن هم بزنيد تا يك دست شود .نه در حدي كه دسر شل شود سپس در جامهايي كه ازقبل آماده كرده ايد بريزد و پسته ونارگيل و شكلات را روي آنها بريزيد.
 
آرزو:  انشااله كه كامتان هميشه بابهيرين نعمت هاي خداوند شيرين ودر گذران زندگي سلامتي و سر شار از خوبي وخوشي باشد.

تاریخ به روز رسانی:
1395/02/04
تعداد بازدید:
472
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
......................................
ورود پرسنل دانشگاه
شناسه کاربري
کلمه رمز

کدامنیت



forget کلمه رمز را فراموش کرده ام
register ثبت نام

تعداد بازدیدکنندگان امروز 5
تعداد بازدیدکنندگان دیروز 9
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1076619
تعداد کاربران بر خط 2
تعداد کاربران لاگین بر خط 0
طراحی، تدوین و توسعه: اداره اطلاع رسانی،اینترنت وسامانه های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)/ مهرنظر - اصغرزاده
Powered by DorsaPortal